Лазерна корекція зору за спеціальною ціною!
Методики 5D Eye Lasik та Lasek від 9 900 грн за 1 око
Чекаємо на Вас!

пн - суб з 9:00 до 19:00

нд - вихідний

03150, Київ,

ул.Деловая (Димитрова), 5-Б;

Показати на мапі
Київ, вул. Ділова, 5-Б Одеса, вул. Армійська, 8-В

Лазерна корекція вікової далекозорості (пресбіопії)

ПресбіЛАСІК (PresbyLASIK) та Пресбі ФемтоЛАСІК (Presby FemtoLASIK) за програмою «PresbyMAX®» – ТІЛЬКИ У КЛІНІЦІ «ЕКСІМЕР» (КИЇВ)

Відмінний зір без окулярів для читання!

Лазерна корекція пресбіопії. Ще кілька років тому для корекції вікової далекозорості після 40 років лікарі могли запропонувати лише окуляри або імплантацію інтраокулярних лінз.

Сьогодні в офтальмологічному центрі «Ексімер» у Києві доступні нові технології, що дозволяють повернути гостроту зору на близькій відстані – методики лазерної корекції пресбіопії ПресбіЛАСІК та Пресбі ФемтоЛАСІК за програмою «PresbyMAX®». Це унікальна методика корекції від компанії SCHWIND, за допомогою якої лікарі клініки «Ексімер» оптимізують кривину рогівки для гарного зору на різних відстанях.

Ми допоможемо вам позбутися окулярів для читання та покращити якість життя!

Що таке пресбіопія?

Пресбіопія або вікова далекозорість – це зниження акомодаційної здатності ока, яка з’являється у 40-50 років і проявляється зниженням зору та ускладненням фокусування на близько розташованих предметах: літерах у книзі, етикетках, екрані телефону тощо. Це природний результат вікового зниження еластичності кришталика та зміни його кривини.

Хто у групі ризику?

Пресбіопія розвивається у всіх, але процеси старіння та ущільнення кришталика індивідуальні для кожної людини.

Насамперед початкові симптоми пресбіопії спостерігаються у тих, у кого є вроджена далекозорість. На відміну від них пацієнти з короткозорістю можуть помітити симптоми пресбіопії дещо пізніше.

Варто зазначити, що люди з короткозорістю слабкого ступеня тривалий час можуть обходитися без окулярів для читання, але за наявності максимальної корекції вдалину також спостерігається зниження зору поблизу.

Як позбутися пресбіопії?

Пресбіопію коригують так:

  • окулярами;
  • мультифокальними контактними лінзами;
  • проведенням рефракційної заміни кришталика;
  • лазерною корекцією зору.

В офтальмологічному центрі «Ексімер» (Київ) ми практикуємо всі перераховані вище методи розв’язання проблеми пресбіопії.

Пацієнти з пресбіопією звертаються до нашого центру, щоб не залежати від окулярів і вести комфортний спосіб життя.

Після ретельного обстеження та діагностичних процедур під час консультації лікарі запропонують оптимальний спосіб корекції вікової далекозорості з урахуванням усіх параметрів: способу життя пацієнта, зорового навантаження, протипоказань тощо.

Якщо окуляри та контактні лінзи – це тимчасове рішення, то лазерна корекція вікової далекозорості та хірургічне лікування назавжди відновлюють гострий зір.

Нові методики лазерної корекції, якими користуються лікарі нашого центру, дозволяють проводити її навіть за наявності тонкої рогівки та при високому ступеню аметропії. Висока точність та безпека корекції – абсолютний пріоритет офтальмологічного центру «Ексімер» у Києві.

Вибір методик, доступних конкретному пацієнту, визначає рефракційний хірург внаслідок проведення обстеження, але є можливість приблизно визначити методику, яка вам підходить

Як визначитися з методикою лікування?

Рефракція Методики корекції
Міопія до –6,0 дптр та міопічний астигматизм до 4,0 дптр Пресбі ФемтоЛАСІК, ПресбіЛАСІК
Міопія від –6,0 дптр і вище та міопічний астигматизм понад 4,0 дптр Заміна кришталика з імплантацією трифокальної ІОЛ
Гіперметропія до +4,0 дптр та гіперметропічний астигматизм до 4,0 дптр Пресбі ФемтоЛАСІК, ПресбіЛАСІК, заміна кришталика з імплантацією трифокальної ІОЛ
Гіперметропія від +4,0 і вище та міопічний астигматизм понад 4,0 дптр, гіперметропічний та змішаний астигматизм понад 4,0 дптр Заміна кришталика з імплантацією трифокальної ІОЛ, комбіновані методики

Зробіть три кроки до гарного зору!

1. Діагностика

Під час діагностики на сучасному обладнанні визначається стан усієї зорової системи: досліджуємо стан рогівки, вимірюємо зіницю за різних умов освітлення, визначаємо характер зору. Ці та інші показники дозволяють точно підібрати методику відновлення зору, яка підходить саме вам, та уникнути можливих побічних ефектів чи протипоказань. Обов’язково перед проведенням обстеження відмовтеся від контактних лінз: м’яких – за 2 тижні, жорстких – за місяць.

Ще одним обов’язковим етапом підготовки до лазерної корекції зору є процес моделювання ефекту корекції. Лікар підбирає мультифокальні контактні лінзи, які пацієнт носить протягом кількох днів, щоб зрозуміти та відчути, яким буде зір після проведення лазерної корекції зору.

2. Підготовка

Вимоги до підготовки мінімальні: відмова від контактних лінз та гарне самопочуття. Рекомендуємо також залишити свій автомобіль, адже сідати за кермо після операції важко. Операцію проводять з використанням знеболювальних крапель, що виключає больові відчуття під час операції.

3. Операція

Лікар проводить операцію методом ПресбіЛАСІК з використанням ексимерного лазера SCHWIND Amaris за програмою «PresbyMAX®». Для методики Пресбі ФемтоЛАСІК використовують додатково фемтосекундний лазер IntraLase FS60. Промінь лазера шліфує рогівку у кількох оптичних зонах, що дозволяє коригувати зір. На відновлення очей знадобиться лише кілька годин. Наступного дня після операції пацієнт повертається до нормального життя.

Переваги лікування пресбіопії в офтальмологічних центрах «Ексімер»

1. Перші в Україні

Офтальмологічний центр «Ексімер» у Києві першим в Україні почав використовувати лазерні методики корекції пресбіопії з застосуванням мультифокального, біосферичного рефракційного профілю за програмою PresbyMax®.

2. Високоточна діагностика

Комплексне обстеження – один з найважливіших етапів лікування. Наш центр гарантує пацієнтам точність діагнозу, ефективність подальшого лікування, мінімальний ризик розвитку побічних ефектів та ускладнень, ідеальну прогнозованість результатів корекції пресбіопії.

3. Індивідуальний підхід до кожного пацієнта

Програма корекції визначається з урахуванням дефектів рефракції, які були у пацієнта перед пресбіопією. Такі дефекти рефракції, як міопія, гіперметропія або астигматизм також піддаються корекції.

4. Найкраще обладнання

Найкраще обладнання для рефракційної хірургії: система SCHWIND Amaris (Німеччина) з програмою «PresbyMAX®» для методик ПресбіЛАСІК та фемтосекундний лазер IntraLase FS60 для унікальної Пресбі ФемтоЛАСІК.

Вартість лікування

Умови та термін дії акційних пропозицій ви можете уточнити в колл-центрі за телефоном +38 (044) 238-68-00
Найменування послуги Ціна, грн Диск. карта Акція
Лазерна корекція пресбіопії ПресбіЛасік за методикою «PresbyMAX®» 26000 22800
Лазерна корекція пресбіопії ПресбіФемтоЛасік за методикою «PresbyMAX®» 34000 32300
роки
праці

операцій в рік
15000
обстежень

Наші лікарі

Прожога Сергій Анатолійович

Провідний офтальмохірург, лікар офтальмолог вищої категорії, член Європейського товариства катарактальних і рефракційних хірургів (ESCRS)
Детальніше
Записатися на прийом до офтальмолога
ОНЛАЙН ЗАПИС ЗАДАТИ ПИТАННЯ